Имам нагласата да спечеля изборите във Варна и мисля, че

...
 Имам нагласата да спечеля изборите във Варна и мисля, че
Коментари Харесай

Инж. Коста Стоянов, „Възраждане“: Крайно време е община Варна да има строителен инженер начело

 izbori_2023_v1_012

 

Имам настройката да печеля изборите във Варна и мисля, че имам безапелационни шансове. Това съобщи претендентът за кмет от „ Възраждане “ в морския град инж. Коста Стоянов, по време на среща с жителите на града. Той уточни, че на фона на останалите претенденти, има 18 години опит в общинска администрация.

 

„ След това съм бил изпълнителен шеф на локална инициативна група, която е отговаряла за европейско финансиране по три оперативни стратегии, финансирали сме общини, неправителствени организации и частния бранш.


По обучение съм строителен инженер и считам, че от тази позиция съм най-подходящият претендент. Крайно време е община Варна да има строителен инженер отпред, с цел да се промени доста образът на града. “, сподели инж. Стоянов и добави, че последният строителен инженер отпред на града е бил преди 45 години.

 

Според претендента за кмет от „ Възраждане “   Варна се ръководи по погрешен метод.

 

„ От ръководство в интерес на ръководещите, каквото е сега, ще го превърнем в ръководство в интерес на жителите и решение на техните проблеми.

 

Също по този начин Варна се ръководи подмолно от локални предприемачи и олигархични структури. Предвиждаме в нашето ръководство интензивно да работим с жителите, да се допитваме до тях, а по най-значимите тематики да вършим локални референдуми “, добави инж. Коста Стоянов.

 

Инж. Коста Стоянов е претендент на " Възраждане " за кмет на Варна. Той е депутат на партията в 48 и 49 Народно заседание. В 48 Народно заседание е и ръководител на една от най-ефективно работещите комисии -  Комисия по районна политика, благоустройство и локално самоуправление. Преди това е оглавявал е редица дирекции към община Бяла, бил е зам.-кмет и общински консултант. Завършил е промишлено и гражданско строителство в УАСГ - София, и състезателен мениджмънт в НСА.

 

„ Възраждане “ е с №42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР